Tipuri de hartie

 Hârtia pentru printare color poate fi folosită atunci când vrei să dai viață unor flyere, unor afișe speciale sau oricăror idei colorate. Aceasta este special concepută pentru a prinde și pentru a conserva pigmentul culorilor în cele mai bune nuanțe, apreciate mai ales în cazul invitațiilor sau felicitărilor. Dacă îți dorești să obții cele mai apreciate rezultate ale printurilor tale, nu folosi hârtia normală, mult mai subțire și mai slab calitativă pentru astfel de întrebuințări, ci apelează la tipuri de hârtie pentru printarea color.

Tipurile de hârtie tipografică sunt cele mai comune și includ atât tipurile de hârtie A4, cât și pe cele în formate mari. Acestea pot fi utilizate pentru imprimante, xeroxuri sau scannere de diferite dimensiuni și își găsesc întrebuințări în orice situație. Altfel spus, această hârtie de copiator poate fi folosită acasă, la imprimanta multifuncțională proprie ori, în situația în care  ai nevoie de imprimarea unor proiecte mai ample, la orice copy shop.

Hârtie des utilizată este cea matricială, destinată imprimantelor tractor. De obicei, costurile acesteia sunt mult mai mici decât ale altor tipuri de hârtie și oferă, la rândul său, variante de dimensiuni și culori.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog