Postări

Se afișează postări din februarie, 2023

M3 tema 15 - Reclama

Imagine
  Fabrici de lipici      Acesta este lipiciul Herlitz Klebestift care lipește foarte bine. Se poate folosi pentru hârtii, cartoane și alte materiale. Este perfect pentru cei mici deoarece are o uscare rapidă, este transparent și ușor de aplicat. Cumpărați lipiciul și nu veți regreta!         

M1 tema 37 - How to

Imagine
                                                                    Păpușă din hârtie  

M1 tema 36 - Lazy grammar

Imagine
  1. Am făcut o casetă text pe care am copiat-o de două ori 2. Am scris în prima casetă textul fără diacritice, am copiat textul și l-am pus pe primul site de diacritice, l-am copiat și l-am pus în a doua casetă text. Am copiat din nou textul din prima casetă și l-am pus pe al doilea site  de diacritice, l-am copiat și l-am pus în a treia casetă text.

M1 tema 35 - Diacritice

Imagine
 

M1 tema 34 - Language please!

Imagine
 Pentru a schimba limba trebuie sa pargurgem următorii pași: 1. Deschidem setările și intrăm pe oră și limbă 2. În coloana stângă dăm click unde scrie limba apoi ne va apărea în partea de jos limba și se poate schimba. Dacă nu apare limba pe care doriți să o alegeți puteți adăuga limba. Erau într-o vreme doi bunici prieteni. Ei se întâlneau în fiecare zi la șah apoi mergeau să mănânce o prăjitură și să mai povestească una alta. După câteva săptămâni după ce nu s-a mai întâlnit cu prietenul său , Ilie află că el s-a îmbolnăvit grav și s-a gândit să meargă în vizită la prietenul lui să îi țină companie. După o oră în care au povestit și au râs prietenul său îi mulțumește lui Ilie că a venit la el și că l-a făcut fericit, acesta îi mai spune că este un prieten foarte bun și să aibă grijă de el. După ce a terminat de spus acesta s-a stins.

M1 tema 33 - Pahar

Imagine
   Am folosit ellipse tool și line tool