Postări

Se afișează postări din iunie, 2022

M3 Tema 10 - Formatele suportului de imprimare

Imagine
  Prima data am pus foaia pe lungime si am taiat 24 cm din ea, apoi am pus-o pe latime si am taiat 20 cm, am taiat dupa 16 cm din ea si apoi 8 cm si ultima data am taiat 4 cm din foaie.

M3 Tema 7 - MyOtherRule

  Temă  primită de către Morar Alexia. Cerința: Scrie în minim 100 de cuvinte ce ți-ar plăcea să faci vara asta.             Mie vara asta mi-ar plăcea să apuc să merg la bunicul meu în Italia, lucru care nu cred că se va întâmpla deoarece am antrenamente destul de importante și cantonamente. Mi-ar mai plăcea să merg cu prietenii la mare și să ne distrăm pe litoral, lucru pentru care îmi voi face timp și voi merge pentru câteva zile cu ei la mare. Nu am foarte multe planuri pentru vara asta având în vedere timpul meu ocupat.

M3 Tema 7 - MyOtherRule

Imagine
 Pentru Muhamed:  Ai aici câteva strofe dintr-o poezie. Trebuie să identifici 5 adjective și să le bagi într-un tabel. Poezia: Înger şi demon Noaptea-n Doma întristată, prin lumini îngălbenite A făcliilor de ceară care ard lângă altare - Pe când bolta-n fundul Domei stă întunecoasă, mare, Nepătrunsă de-ochii roşii de pe mucuri ostenite, În biserica pustie, lângă arcul în perete, Genuncheată stă pe trepte o copilă ca un înger; Pe-a altarului icoană în de raze roşii frângeri, Palidă şi mohorâtă Maica Domnului se vede. O făclie e înfiptă într-un stâlp de piatră sură; Lucii picături de smoală la pământ cad sfârâind Şi cununi de flori uscate fâşâiesc amirosind Ş-a copilei rugăciune tainic şopotit murmură. Cufundat în întuneric, lâng-o cruce mărmurită, Într-o umbră neagră, deasă, ca un demon El veghează, Coatele pe braţul crucii le destinde şi le-aşează, Ochii cufundaţi în capu-i, fruntea tristă şi-ncreţită. Am primit această captură de ecran de la Muhamed: A respectat cerința. Nota propusă

M3 Tema 6 - MyRule

Imagine
A trebuit să realizez în Photoshop un monitor, o tastatură și carcasa calculatorului. Tema mi-a fost atribuită de către Muhamed.                                                      ACESTA ESTE REZULTATUL:

M3 Tema 5 - Promovare

Imagine
  TESTIMONIALE:  1: "Imi place scoala asta ca e misto"- Fabiana, link.ul site.ului ei: https://fabianaghib.blogspot.com/ 2: "Pentru mine profesorii sunt "cel mai bun lucru" , sunt de treaba"- Georgiana, link.ul site.ului ei: https://georgianabandi.wixsite.com/my-site-1/my-blog  3:"Mie imi place la acest liceu faptul ca profesorii sunt foarte amabili chiar daca elevii nu prea sunt si tot ce pot spune e ca imi doresc sa termin liceul aici"- George, link.ul site.ului: https://georgemorar17.wixsite.com/website/blog

m3: Tema 3 - Printre flori

Imagine
  Am avut o experienta placuta alaturi de colegii mei de echipa care au fost: Boglarka Bihari, Andrada Mandras si Bianca Erdei. Sefa de echipa a fost: Boglarka Bihari. Bianca au facut pozele, ele au cautat pozitiile, au mutat banca si a.s.  Bogi cu Andrada au scris articolul pe blog si editurile in ps cs3. Concluzia sefului de echipa este: Munca in echipa este una importanta pt un proiect facut in echipa. Si ca, fiecare membru de echipa are de facut un lucru anume. Pentru ca asta inseamna un proiect comun cu alti membri. :)))