Postări

Se afișează postări din septembrie, 2021

TP-LINK

Imagine
Dispozitivul este insotit de un CD pentru instalare rapida, care va ofera asistenta in procesul de instalare pas cu pas, asigurand suport pentru configurarea retelei wireless si a setarilor de securitate, in mod convenabil pentru utilizatori, chiar si pentru cei incepatori  poate atinge o viteza de transmisie de pana la 300 Mbps. Performanta Wi-Fi foarte Buna TL-WR841N  ofera capabilitati excelente de atenuare a pierderilor de date pe distante lungi si la traversarea unor obstacole in birouri mici sau apartamente, chiar si in cladiri cu structura din beton armat. Mai mult, semnalul wireless poate fi detectat cu usurinta pe distante extinse, acolo unde produsele 11g conventionale nu permit acest lucru. Routerul asigura calitatea aplicatiilor consumatoare de banda precum streaming video HD, apeluri VoIP sau jocuri online, fara intarzieri. Frecventa de procesare: (GHz) 2.4-2.4835  Valorile: Seconds = 125.33 Minutes = 2.09 Hours = 0.03 Days = 0

Floare din patrate

Imagine
  Am deschis o fila noua si am facut un patrat pe care l am dublat de 8 ori, le am schimbat culoarea si le am rotit in cat sa para ca o floare.

Educatie antreprenoriala

Imagine
 

Estimare inceput ore online

 Eu cred ca vom intra in sistem online peste o saptamana maxim doua pentru ca deja sunt 4.004 cazuri noi de infectati.In Satu Mare deja copiii fac online deci nu mai dureaza mult pana o sa intre si Oradea in sistem online.

Festivitatea de incepere a noului an scolar

Imagine
 
                              Ce se va intampla cu scoala peste o luna Eu cred ca peste o luna toate scolile se vor inchide si rata de infectare va creste foarte mult si vor fi multe cazuri de decese. Vom face orele online si astfel in timp va scadea rata de infectare si copiii se vor intoarce la scoala.